Gratis bezorging vanaf €99
Voor 23:30 besteld is morgen al bouwen
30 dagen bedenktijd zonder opgaaf van reden

Retourbeleid

Bij MitchBricks streven we naar 100% tevredenheid onder onze klanten. We begrijpen echter dat er situaties kunnen zijn waarin je niet helemaal tevreden bent met je aankoop. Daarom kun je elk product dat niet aan je verwachtingen voldoet, binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. Hieronder lees je hoe je een product kunt retourneren en welke voorwaarden daarbij gelden. Optioneel bieden we een formulier aan voor een snelle afhandeling van je retour.

Hoe retourneer je een product?

Meld je retour aan

Voordat je een product retour stuurt, vragen we je om dit eerst aan te melden bij onze klantenservice. Dit doe je door een e-mail te sturen naar retouren@mitchbricks.nl met vermelding van je bestelnummer en de producten die je wilt terugsturen. Na je aanmelding ontvang je van ons instructies over het retourproces.

Verpak je producten

Zorg ervoor dat de producten goed verpakt zijn voor de retourzending. Gebruik bij voorkeur de originele verzenddoos en verpakkingsmaterialen om ervoor te zorgen dat het product in goede staat bij ons terugkomt. Je mag natuurlijk ook een andere doos gebruiken, maar zorg er dan voor dat het product zorgvuldig verpakt is. Als het product of de verpakking meer beschadigd is dan noodzakelijk voor een beoordeling, kunnen we deze waardevermindering van het product bij je in rekening brengen. Behandel het product dus met zorg.

Verzend je producten

Na het aanmelden van je retour stuur je de producten terug naar het adres dat wij je hebben verstrekt. De kosten voor de retourzending bedragen € 5,99 en worden in mindering gebracht op het bedrag dat wij aan je terugbetalen. Deze kosten zijn voor het verzendlabel. Je mag de verzending ook zelf regelen; in dat geval worden er geen kosten in rekening gebracht bij de terugbetaling van je aankoopbedrag. Let op: de kosten voor het zelf verzenden worden niet vergoed.

Voorwaarden voor retourneren:

  • Retourneren kan binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling.
  • Producten moeten zo veel mogelijk in ongebruikte staat en in de originele verpakking worden geretourneerd.
  • De kosten voor retourzending bedragen € 5,99 en worden in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag. Als je zelf de verzending regelt, worden er geen kosten in rekening gebracht.
  • Zodra wij je retour hebben ontvangen en verwerkt, wordt het aankoopbedrag binnen 7 dagen teruggestort op je rekening.

We hopen dat het retourproces voor jou eenvoudig en duidelijk is. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice via retouren@mitchbricks.nl. We staan klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden!