Gratis bezorging vanaf €99
Voor 23:30 besteld is morgen al bouwen
30 dagen bedenktijd zonder opgaaf van reden

Missende onderdelen

Bij MitchBricks streven we ernaar om jou een perfecte bouwervaring te bieden. We begrijpen dat een ontbrekend LEGO onderdeel jouw bouwplezier aanzienlijk kan beïnvloeden. Om die reden bieden we ondersteuning om ervoor te zorgen dat je de ontbrekende onderdelen zo snel mogelijk ontvangt

Ontbrekende onderdelen direct via LEGO

LEGO staat bekend om zijn uitstekende service voor het vervangen van ontbrekende of defecte onderdelen, geheel kosteloos. Dit is onderdeel van hun commitment aan kwaliteit en klanttevredenheid. Als je een ontbrekend onderdeel in je nieuwe LEGO set ontdekt, raden we je aan gebruik te maken van de officiële LEGO service voor ontbrekende onderdelen.

Hoe werkt het?

Bezoek de LEGO website: Ga naar de officiële LEGO website en navigeer naar de klantenservicepagina voor ontbrekende onderdelen.

Identificeer je set: Voor de aanvraag heb je het setnummer nodig, dat je kunt vinden op de doos of in de bouwinstructies.

Selecteer het ontbrekende onderdeel: Gebruik de online service om het specifieke onderdeel dat je mist te vinden en aan te vragen.

Hulp van MitchBricks

We begrijpen dat het proces soms ingewikkeld kan zijn, vooral als je niet zeker weet welk onderdeel ontbreekt of als je moeite hebt met het online systeem van LEGO. In zulke gevallen staat MitchBricks voor je klaar.

Onze ondersteuning

Identificatie van het onderdeel: We kunnen je helpen bij het identificeren van het ontbrekende onderdeel met behulp van de set nummers en de bouwinstructies.

Hulp bij het aanvraagproces: Als je problemen ondervindt met het online aanvraagproces, bieden we stap-voor-stap begeleiding om ervoor te zorgen dat je aanvraag succesvol is.

Extra ondersteuning: Voor complexere gevallen of als je meerdere ontbrekende onderdelen hebt, kunnen we namens jou contact opnemen met LEGO om de situatie uit te leggen en een oplossing te vinden.

Contact opnemen

Heb je hulp nodig met ontbrekende LEGO onderdelen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier op de website, per e-mail, of door ons te bellen tijdens onze openingstijden. Vermeld alsjeblieft duidelijk je setnummer en een beschrijving van het ontbrekende onderdeel.

Bij MitchBricks is jouw bouwplezier onze hoogste prioriteit. We zetten ons volledig in om ervoor te zorgen dat jouw ervaring met ons zo positief mogelijk is, zelfs wanneer dingen niet helemaal lopen zoals gepland.