Gratis bezorging vanaf €99
Voor 23:30 besteld is morgen al bouwen
30 dagen bedenktijd zonder opgaaf van reden

Garantiebeleid

Bij MitchBricks waarderen we de kwaliteit en duurzaamheid van LEGO® producten en streven we ernaar dat elke aankoop in perfecte staat bij je aankomt. We begrijpen echter dat er tijdens het verzendproces onvoorziene omstandigheden kunnen optreden. Daarom bieden we een duidelijk garantiebeleid om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop, zelfs als er iets misgaat.

Garantie op producten

LEGO® staat bekend om zijn hoge kwaliteitsstandaard en duurzaamheid, waardoor de kans klein is dat je product defect raakt. Mocht je toch een defect of ontbrekend onderdeel in je nieuwe LEGO® set aantreffen, dan adviseren we je direct contact op te nemen met de LEGO® klantenservice. LEGO® biedt een uitstekende directe service om ontbrekende of defecte onderdelen te vervangen. Kom je hier niet uit? Vraag ons gerust om hulp!

Garantie op verpakking

We begrijpen dat de staat van de LEGO® doos belangrijk kan zijn voor verzamelaars en liefhebbers. Ondanks dat we uiterste zorg besteden aan het verpakken en verzenden van je bestelling, kan de doos tijdens het transport beschadigd raken. In het geval van significante schade aan de verpakking van je LEGO® product, bieden wij de volgende opties:

  • Vervanging: Indien mogelijk, zullen we een vervangende doos of hetzelfde LEGO® product in een onbeschadigde doos aanbieden.
  • Compensatie: Als vervanging niet mogelijk is, bieden we een passende compensatie aan, rekening houdend met de aard van de schade en jouw voorkeur.

Procedure voor Garantieclaims

  1. Melding: Laat ons zo snel mogelijk na ontvangst van je bestelling weten als er sprake is van schade of andere problemen door te mailen naar info@mitchbricks.nl. Voeg indien mogelijk foto's toe om de schade te documenteren.
  2. Beoordeling: Wij zullen je claim beoordelen en zo snel mogelijk contact met je opnemen om de situatie op te lossen.
  3. Oplossing: Afhankelijk van je voorkeur en de beschikbaarheid van producten, regelen we een vervanging of compensatie.

We streven ernaar om elke garantieclaim naar volle tevredenheid op te lossen en je winkelervaring bij MitchBricks zo positief mogelijk te maken.

Vragen?

Heb je vragen over ons garantiebeleid of wil je een claim indienen? Ons team staat klaar om je te helpen. Neem contact met ons op via info@mitchbricks.nl, en we zullen ons best doen om je zo snel mogelijk te assisteren.