Gratis bezorging vanaf €99
Voor 23:30 besteld is morgen al bouwen
30 dagen bedenktijd zonder opgaaf van reden

Verzending

Bij MitchBricks snappen we hoe belangrijk het voor je is om je bestelling snel en veilig thuis te krijgen. Daarom hebben we onze verzendprocedures zo ingericht dat ze niet alleen vlot verlopen, maar ook betrouwbaar zijn, voor jou als klant in zowel Nederland als in België. Hieronder vind je alle details over onze verzendopties, levertijden en verzendkosten.

Snelle levering

Voor 23:30 besteld, morgen in huis: Wij begrijpen dat je niet kunt wachten om met je nieuwe aankopen aan de slag te gaan. Als je op werkdagen (van maandag tot en met vrijdag) voor 23:30 uur bestelt, zorgen wij ervoor dat je pakket de volgende dag al geleverd wordt. Deze belofte geldt zowel voor Nederland als voor België.

Weekend bestellingen: Ook in het weekend staan we voor je klaar. Bestel je op zaterdag, dan leveren we je pakket op maandag. Doe je op zondag voor 23:30 uur een bestelling, dan kun je je pakket eveneens op maandag verwachten.

Verzendpartner

Met PostNL: Voor de verzending van je pakketten vertrouwen we op PostNL, een leider in logistieke oplossingen. PostNL is bekend om zijn snelle en veilige leveringen, rechtstreeks aan jouw huis of aan een pakketpunt dicht bij jou in de buurt. PostNL werkt in het buitenland samen met lokale verzendpartners.

Verzendkosten

Nederland: Als je in Nederland woont, bedragen de verzendkosten € 4,99. We proberen de kosten zo laag mogelijk te houden terwijl we jou een snelle en betrouwbare service bieden.

België: Voor onze klanten in België zijn de verzendkosten slechts € 6,49. Ook met de grensoverschrijdende verzending zorgen we ervoor dat jouw pakket snel en veilig bij je aankomt.

Gratis verzending: Om onze waardering voor je bestelling te tonen, bieden we gratis verzending aan voor bestellingen boven de € 99,-. Dit geldt voor zowel Nederland als België, dus des te meer reden om jouw favoriete producten bij MitchBricks te bestellen.

Let op: De levertijden die we noemen zijn van toepassing onder normale omstandigheden. Tijdens feestdagen of onvoorziene vertragingen bij PostNL kunnen er wijzigingen in de levertijd optreden. We waarderen je begrip en doen alles wat binnen onze macht ligt om eventuele vertragingen tot een minimum te beperken.

Jouw tevredenheid staat bij MitchBricks voorop. We willen dat het bestelproces voor jou zo simpel en duidelijk mogelijk is. Mocht je vragen hebben over onze verzendmethodes of iets anders, schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat jouw ervaring met ons zo positief mogelijk is.