Gratis bezorging vanaf €99
Voor 23:30 besteld is morgen al bouwen
30 dagen bedenktijd zonder opgaaf van reden

Klachtenbeleid

Bij MitchBricks streven we naar 100% klanttevredenheid en hopen we dat je altijd blij bent met je aankoop. Mocht er echter iets niet naar wens zijn, dan horen we dat graag. Hieronder vind je de stappen die je kunt volgen als je een klacht hebt.

Stap 1: Neem contact met ons op

Heb je een klacht over een product of onze service? Laat het ons weten door te mailen naar info@mitchbricks.nl. Vermeld alstublieft zo gedetailleerd mogelijk waar je ontevreden over bent, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen te reageren en samen met jou naar een passende oplossing te zoeken.

Stap 2: Bemiddeling via WebwinkelKeur

Als we er samen niet uitkomen, biedt ons webwinkelkeurmerk, WebwinkelKeur, een bemiddelingsservice aan. Je kunt via hen een onafhankelijke bemiddeling aanvragen, waarbij zij met ons in gesprek gaan om tot een bevredigende oplossing te komen. Dit is een kosteloze service die erop gericht is om de klant en de webshop dichter bij elkaar te brengen. Je kunt WebwinkelKeur bereiken via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil.

Stap 3: Europese ODR-platform

Voor onze klanten binnen de Europese Unie is er ook de mogelijkheid om klachten voor te leggen aan het Online Dispute Resolution (ODR) platform van de Europese Commissie. Dit is een officieel platform, opgericht om consumenten en handelaren binnen de EU te helpen bij geschillen over online aankopen. Je kunt het ODR-platform bereiken via http://ec.europa.eu/odr.

We hopen natuurlijk dat het nooit zover komt en dat we eventuele problemen in onderling overleg kunnen oplossen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en we zullen er alles aan doen om eventuele klachten naar tevredenheid af te handelen.