Gratis bezorging vanaf €49
Voor 23:30 besteld is morgen al bouwen
30 dagen bedenktijd zonder opgaaf van reden
post

LEGO bouwwerken die je nog niet kende

LEGO bouwwerken die je nog niet kende

Bij MitchBricks zijn we altijd op zoek naar de meest unieke en verrassende LEGO sets om aan onze collectie toe te voegen. Hoewel iedereen bekend is met iconische bouwwerken zoals de Millennium Falcon en het Kasteel van Zweinstein, zijn er tal van andere ongelooflijke LEGO sets die minder bekend zijn, maar absoluut de moeite waard om te ontdekken. In deze blog nemen we je mee door een aantal van deze verborgen pareltjes. Bereid je voor om versteld te staan van de lijst met LEGO bouwwerken die je nog niet kende.

1. LEGO Technic: Bugatti Bolide

Voor autofanaten en technische bouwers is de LEGO Technic Bugatti Bolide een absoluut meesterwerk. Deze set biedt een gedetailleerde replica van de iconische hypercar, compleet met een werkende W16-motor, een geavanceerde ophanging en authentieke details. Met zijn strakke lijnen en realistische kenmerken is dit model een prachtig displaystuk en een uitdagend bouwproject. De Bugatti Bolide is perfect voor volwassen bouwers die op zoek zijn naar een indrukwekkende toevoeging aan hun collectie.

2. LEGO Harry Potter: Scheurbek

Ontwaak de tovenaar in je met de betoverende LEGO Harry Potter set Scheurbek. Deze set, gebaseerd op het magische wezen uit de Harry Potter serie, laat je de iconische Hippogrief bouwen met zijn beweegbare vleugels en gedetailleerde kenmerken. Deze set wordt geleverd inclusief een minifiguur en zorgt voor een meeslepende bouwervaring voor zowel jong als oud. Bouw en bewonder Scheurbek en voeg een magisch element toe aan je LEGO verzameling.

3. LEGO Disney: Elsa's Frozen Traktaties

Betreed de magische wereld van Arendelle met de LEGO Disney Elsa's Frozen Traktaties. Deze charmante set is perfect voor jonge bouwers en fans van Disney's Frozen. Het bevat een schattig kasteel, een slee, en figuren van Elsa en Olaf. Met kleurrijke details en leuke accessoires biedt deze set eindeloos speelplezier en laat het kinderen hun favoriete scènes uit de films naspelen. Elsa's Frozen Traktaties is een prachtige toevoeging aan elke LEGO verzameling en zorgt voor uren magisch speelplezier.

4. LEGO Technic: John Deere 948L-II Houttransportmachine

Voor liefhebbers van zware machines is de LEGO Technic John Deere 948L-II Houttransportmachine een geweldige keuze. Deze gedetailleerde set laat je een realistische replica van de houttransportmachine bouwen, compleet met bewegende armen en wielen. Met authentieke kenmerken en functies biedt deze set een uitdagend en educatief bouwproject voor technische bouwers. De John Deere 948L-II is perfect voor iedereen die houdt van krachtige voertuigen en gedetailleerde constructies.

5. LEGO Architecture: Singapore

Reis naar de stad van de toekomst met de LEGO Architecture Singapore set. Deze set biedt een gedetailleerde weergave van de skyline van Singapore, inclusief iconische gebouwen zoals Marina Bay Sands, OCBC Centre, en het Fullerton Hotel. Met zijn strakke lijnen en moderne architectuur is dit model een prachtig displaystuk en een inspirerende bouwervaring voor liefhebbers van architectuur en reizen. Voeg de schoonheid van Singapore toe aan je collectie met deze indrukwekkende set.

6. LEGO Creator: T-Rex

Voor een avontuurlijke bouwervaring is de LEGO Creator T-Rex set een geweldige keuze. Deze set bevat onderdelen om een angstaanjagende T-Rex te bouwen, compleet met scherpe tanden en beweegbare ledematen. Met de mogelijkheid om het model om te bouwen tot andere dinosaurussen zoals een Triceratops of een Pterodactylus, biedt deze set eindeloos speelplezier en stimuleert het de creativiteit van zowel kinderen als volwassenen. De T-Rex is een spannende en unieke toevoeging aan elke LEGO verzameling.

7. LEGO Ideas: Dungeons & Dragons 

Duik in de magische wereld van Dungeons & Dragons met de LEGO Ideas set 'Het Verhaal van de Rode Draak'. Deze set laat je een spannend avontuur beleven, terwijl je de gedetailleerde scène van de Rode Draak bouwt. Compleet met authentieke elementen en karakters, biedt deze set een meeslepende bouwervaring. De set bestaat uit een verscheidenheid aan minifiguren en accessoires, is deze set perfect als displaystuk voor fans van Dungeons & Dragons en fantasieverhalen. 

8. LEGO Speed Champions: Aston Martin DB5

Voor liefhebbers van klassieke auto's is de LEGO Speed Champions Aston Martin DB5 een absolute must-have. Deze set biedt een gedetailleerde replica van de iconische Britse sportwagen, compleet met realistische kenmerken en een elegante uitstraling. Met zijn strakke lijnen en authentieke details is dit model een prachtig displaystuk en een uitdagend bouwproject. De Aston Martin DB5 is perfect voor volwassen bouwers en autoliefhebbers die op zoek zijn naar een stijlvolle toevoeging aan hun collectie.

9. LEGO Star Wars: Clone Commander Cody Helm

Voor Star Wars fans is de LEGO Star Wars Clone Commander Cody Helm een prachtige set om te bouwen. Deze gedetailleerde replica van de helm van Clone Commander Cody biedt een uitdagend bouwproject en is perfect als displaystuk. Met authentieke kenmerken en een stevige basis met een naamplaatje, is deze set een geweldige toevoeging aan elke Star Wars verzameling. Bouw de helm en breng een stukje van de Star Wars saga tot leven in je eigen huis.

10. LEGO Icons: Ghostbusters ECTO-1

Breng de magie van de Ghostbusters tot leven met de LEGO Icons Ghostbusters ECTO-1 set. Deze set biedt een gedetailleerde replica van het iconische voertuig, compleet met authentieke kenmerken zoals een werkende stuurinrichting, een proton pack en een gedetailleerd interieur. Met zijn realistische details en leuke functies is dit model een prachtig displaystuk en een uitdagend bouwproject. De Ghostbusters ECTO-1 is perfect voor fans van de films en liefhebbers van gedetailleerde voertuigen.

LEGO biedt zoveel meer dan de klassieke sets die iedereen kent. Maak van de LEGO bouwwerken die je nog niet kende, jouw nieuwe favorieten! Bij MitchBricks zijn we er trots op om een breed scala aan unieke en verrassende LEGO sets aan te bieden die perfect zijn voor elke fan, ongeacht hun interesses. Van motoren en supercars tot kastelen en monsters, de wereld van LEGO is vol verrassingen en creatieve mogelijkheden. Ontdek deze verborgen parels en laat je inspireren om nieuwe bouwavonturen aan te gaan. Bekijk ons assortiment en vind jouw volgende favoriete LEGO set!