Gratis bezorging vanaf €49
Voor 23:30 besteld is morgen al bouwen
30 dagen bedenktijd zonder opgaaf van reden
post

De leukste LEGO sets

De 10 leukste LEGO sets volgens MitchBricks

LEGO, wie is er niet groot mee geworden? Deze iconische bouwsteentjes hebben de harten van miljoenen mensen over de hele wereld veroverd. Bij MitchBricks hebben we een uitgebreide collectie LEGO sets die zowel jong als oud zullen bekoren. In deze blog nemen we je mee door een aantal van de leukste LEGO sets die momenteel verkrijgbaar zijn. Of je nu een verzamelaar bent, een ouder die op zoek is naar het perfecte cadeau, of gewoon iemand die zijn innerlijke kind wil verwennen, er is voor ieder wat wils!

1. LEGO Darth Vader helm

Als eerste in ons lijstje van leukste LEGO sets: de LEGO Darth Vader helm. Voor een indrukwekkend eerbetoon aan de Sith Lord is de LEGO Star Wars Darth Vader helm een perfecte keuze. Deze set heeft een hoogte van 20 cm en brengt de dreigende aanblik van Darth Vader tot leven in jouw woonkamer of kantoor. Met aandacht voor detail en een stijlvolle displaystandaard is deze helm ideaal voor zowel fans als verzamelaars. Of je nu een blikvanger zoekt voor je Star Wars collectie of een uitdagend bouwproject wilt, deze set biedt een geweldige bouwervaring en een iconisch resultaat. Dart Vader hoort daarom in ons lijstje van leukste LEGO sets!

2. LEGO Technic: Huracán Tecnica

Zoek je een uitdagend project dat je bouwkunsten en liefde voor iconische auto's op de proef stelt? De LEGO Technic Lamborghini Huracán Tecnica is perfect voor technische LEGO-enthousiastelingen vanaf 9 jaar en kan niet ontbreken in ons lijstje van de 10 leukste LEGO sets. Met authentieke details zoals een V10-motor, werkende deuren en een geavanceerd stuursysteem, brengt deze set de essentie van de Lamborghini tot leven. Dankzij de LEGO Builder app kun je het model in 3D bekijken en je voortgang opslaan. Voeg dit meesterwerk toe aan je collectie en geniet van het bouwen en presenteren van je eigen supercar!

3. LEGO Harry Potter: Kasteel Zweinstein en terrein

Ontwaak de tovenaar in je met de betoverende LEGO Harry Potter set Kasteel Zweinstein en terrein. Deze set nodigt je uit om de wereld van Harry Potter te herbeleven met een indrukwekkend displaymodel van het iconische kasteel. Met gedetailleerde elementen zoals de Hoofdtoren, Astronomietoren, Grote Zaal, en exclusieve locaties zoals de Kamer van Geheimen en het Schaakbord, is dit een must-have voor fans en verzamelaars. Inclusief een minifiguur van de architect van Zweinstein en een gedetailleerd naamplaatje, voor een meeslepende bouwervaring! 

4. LEGO Star Wars: Millennium Falcon

Geen LEGO lijst is compleet zonder een vermelding van de iconische LEGO Star Wars Millennium Falcon. Deze set met 5 minifiguren (Lando Calrissian, Chewbacca, Finn, C-3PO en Boolio, plus R2-D2 en D-O LEGO droids en 3 weapons) is een gedetailleerde replica van Han Solo's beroemde ruimteschip. Het model heeft draaibare koepels, wapens, afneembare cockpitdeksels en een interieur vol met details uit de films. Dit is een droomset voor elke Star Wars fan en een indrukwekkend bouwproject voor ervaren LEGO bouwers.

5. LEGO Marvel: Het schild van Captain America

Voel je een echte superheld met deze indrukwekkende LEGO set: Het schild van Captain America. Dit model, met een imposante diameter van ongeveer 47 cm, nodigt volwassen fans uit om steen voor steen een stukje stripgeschiedenis na te maken. Het schild heeft een stevige basis met een naamplaatje en komt met een Captain America minifiguur voor extra detail. Deze set biedt een geweldige bouwervaring voor modelbouwers en Marvel fans. Geef dit fascinerende cadeau aan jezelf of een geliefde en breng de magie van Marvel tot leven in je eigen huis!

6. LEGO Technic: Yamaha MT-10 SP

Dompel jezelf onder in de wereld van motoren met de LEGO Technic Yamaha MT-10 SP bouwset voor volwassenen. Geniet van de details die zijn geïnspireerd op de minimalistische uitstraling van Yamaha's Hyper Naked-paradepaardje. Bouw de 4-cilindermotor en de transmissie met 3 versnellingen, inclusief een gedetailleerde versnellingsbak met een schakeltrommel, schakelvork en schakelring. Deze set biedt een stoer project voor volwassen fans van motors en is perfect om neer te zetten als displaystuk. Download de LEGO Technic AR-app om je model op nieuwe manieren te verkennen en breng de sensatie van Yamaha in huis!

7. LEGO Disney: Elsa’s Frozen kasteel

Bouw het magische LEGO Disney Elsa's Frozen kasteel en beleef avonturen met iconische personages uit Disney's Frozen. Deze kasteelset is perfect voor beginnende bouwers en kinderen vanaf 4 jaar die fan zijn van Elsa, Anna en hun vriendjes. Met een startsteenbasis, ijssalon, open haard en afzonderlijke bouwprojecten in elk zakje, is het ideaal voor kleine handjes en knappe koppen. Inclusief 4 leuke Disney Frozen personages: Elsa, Anna, Bruni en een babyrendier. Geniet van het kasteel met schommel en glijbaan, en ontdek de kleine vuurplaats en kano voor extra plezier. Volwassenen kunnen samen met hun kleine bouwer spelen, en de set sluit aan bij andere sets voor nog meer magisch speelplezier.

8. LEGO Architecture: Parijs

Reis naar de stad van de liefde met de LEGO Architecture Parijs set. Deze set is een model van een van de beroemdste steden ter wereld en bevat onder andere de elegante Arc de Triomphe, het bruisende Champs-Elysées en het Louvre. De set bestaat uit 649 onderdelen en is bedoeld voor kinderen vanaf 12 jaar. Dit model is perfect voor architectuurliefhebbers en iedereen die een stukje Parijs in huis wil halen.

9. LEGO Minions: Bouwbare Gru en Minions

Ontdek de magie van de Minions met de LEGO Bouwbare Gru en Minions set! Perfect voor kinderen vanaf 9 jaar die gek zijn op Minions en een passie hebben voor LEGO, deze leuke LEGO set staat garant voor uren speelplezier en creativiteit. De set bevat een bouwbare Gru-figuur met beweegbare armen, handen en vingers, en vijf iconische Minions: Jerry met sambaballen en een fruithoed, geheim agent Dave met een propeller en walkietalkie, Beedoo Minion met een megafoon, Mel met een ukelele, en Kevin met zijn hilarische scheetkanon. Plaats de Minions op het draaiende platform en zie hoe ze rond Gru dansen wanneer je aan Mel draait! Dankzij de beweegbare hoofden en verstelbare ogen van de Minions kunnen kinderen verschillende uitdrukkingen en scenario's creëren. Zou jij deze ook op de lijst met leukste LEGO sets zetten?

10. LEGO NINJAGO: Destiny's Bounty – race tegen de klok

NINJAGO fans opgelet! Met Destiny's Bounty – race tegen de klol set, haal je een speelset vol actie in huis. Kinderen kunnen actiescènes uit de tv-serie NINJAGO Dragons Rising naspelen met een speelset met een luchtschip en twee draken. Het luchtschip heeft noppenschieters, verstelbare zeilen en draaiende motoren, terwijl de set ook een elementdraak in het luchtschip en een model van baby Riyu bevat. 

Wat vind jij de leukste LEGO set?

LEGO biedt eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en speelplezier. Of je nu op zoek bent naar een uitdagende bouwset, een interactieve speelervaring of gewoon iets om je innerlijke kind te voeden, bij MitchBricks vind je de perfecte LEGO set. Van historische monumenten en iconische ruimteschepen tot magische kastelen en avontuurlijke steden, er is voor ieder wat wils. Bekijk het assortiment van MitchBricks vandaag nog en ontdek onze uitgebreide collectie aan LEGO sets! Het maakt niet uit of je een doorgewinterde LEGO bouwer bent of net begint, LEGO heeft altijd iets speciaals te bieden. Ga aan de slag, laat je creativiteit de vrije loop en bouw de wereld van je dromen met de leukste LEGO sets!